dimecres, 15 d’abril del 2009

A pico y pala

Això si que m'ha fet il·lusió encara no m'havien concedit mai ningun premi, i menys pel bloc que ara gairebé només farà un any, però ha estat i esta sent una gran experiència.

Els premis "a pico y pala" són uns que es van passant els blocaires entre ells d'un a l'altre que encara fa més ganes y té m´s mèrit perquè és la valoració de companys.
Però encara el que m'ha fet més il·lusió és de la persona que m'ha mencionat i ha vingut el premi, na Picarona que ha pensat en mi a l'hora de recordar els blocs, això per mi és un gran honor.


Moltes gràcies Ester.


Ara perquè el premi es faci efectiu s'ha de fer una petita feina, respondre un parell de preguntes, cosa que ha de fer tothom que li concedeixen:

1)La feina més estranya que he fet.
Feines n'he fet un parell i de ben diferents, però la que més em va impactar va ser treballar de mestre a la presó, és un lloc que pels que no havíem entrat mai, les primeres vegades que ho fas impacta moltíssim.

2)Dir quatre coses que duria a una illa deserta i perquè:
Les quatre coses que duria són: planters, un ordinador, Internet i un bon munt de compost.

3)Mencionar el bloc que m'ha premiat i passar el premi a 4 més:
Ja he parlat d'ella al començament, segurament sense la seva ajuda al principi i anar seguint el seu bloc de tant en tant vigilant les seves actualitzacions, gadgets i demés, no hauria fet el bloc que tenc, que encara que no siga res de l'altre món estic molt content i orgullòs. Aquesta és na Picarona que al seu bloc "Picarona...i el seu hortet" ensenya a moltíssima gent fer horts en balcons, i moltes altes cosses, dóna consells a tothom que ho demana, que no som pocs, i a més a més el darrer que ha fet és compartir les seves llavors, que tant costa fer i guardar.
Gràcies de bell nou.
Ara els blocs que m'agradaria endur a una illa són:
- Posa un estel al cel, en Pepin ens mostra un lloc que uneix la terra amb el cel només amb un fil, però que acaba sent la motivació de l'home poder volar, fa homentage a la jornada de Posa un estel al cel que es celebra el darrer diumenge de gener i que organitza el CEIP Guillem de Montgrí. Visitau-lo, vos agradarà.
- L'hort ecològic, na Núria mostra tota la feina que fan els alumnes al seu centre, CP. Es Vedrà a l'hort ecològic escolar, on aprenen gairebé tot mitjançant el treball a l'hort, és una passada.
- El nostre aquari, na Cati, amant del mar, tanbé ha vist que els infants aprenen molt més experimentant, i ho ha fet posant un aquari a la seva aula, és una aula subaquàtica. Podem fer un següiment de tot el que passa a l'aquari i totes les sortides que fan.
- Raco tic, aquest bloc ajuda tant als que anam perduts en les noves tecnologies, sempre té alguna cosa que ensenyar i alguna novetat que explicar.

Gracies a tots.

1 comentari:

Ester (Picarona i el seu hortet) ha dit...

Pere, moltes gràcies per les teves paraules tant amables. El premi te'l mereixes de totes totes, estas fent una tasca molt important!

Una abraçada