Ahir ferem un parell de coques amb pebrera i gató na Margalida ens va ensenyar com les fa des de sempre i han quedat boníssimes.
Aquí vos pos l'enllaç de les fotos. Bon profit!!!
Hola ester el gató es fa servir perqué és un peix que no té espines, té un cartílag central que ve a ser com un pinyol d'oliva, per tant no fa mal menjar. A vagades quan no té gató el substitueix per tonyina, ja sigui en llauna o fresca també va bé. Però crec que qualsevol peix que tengés bona molla, sense espines per no fer mal menjar dins la coca, quedaria bo igual.
5 comentaris:
Quina bona pinta!! segur que han sortit boníssimes, des de casa es sentia sa bona oloreta!
A mi també m'ha agradat veure les fotos però... i la explicació de cada un dels passos?
Si no, no sabrem fer-la mai!!!
Salut
Ja està l'explicació posada, ara animar-se i fer-les que és prou senzill i el resultat és boníssim.
Pregunta-li a la Margalida de la meva part que per quin peix puc substituïr el gató.
Aquí no n'he vist mai enlloc :(
Hola ester el gató es fa servir perqué és un peix que no té espines, té un cartílag central que ve a ser com un pinyol d'oliva, per tant no fa mal menjar. A vagades quan no té gató el substitueix per tonyina, ja sigui en llauna o fresca també va bé. Però crec que qualsevol peix que tengés bona molla, sense espines per no fer mal menjar dins la coca, quedaria bo igual.
Publica un comentari a l'entrada