diumenge, 14 de setembre del 2008

Coca de pebrera amb gató.

Ahir ferem un parell de coques amb pebrera i gató na Margalida ens va ensenyar com les fa des de sempre i han quedat boníssimes.
Aquí vos pos l'enllaç de les fotos. Bon profit!!!

5 comentaris:

Nuria ha dit...

Quina bona pinta!! segur que han sortit boníssimes, des de casa es sentia sa bona oloreta!

Ester (Picarona i el seu hortet) ha dit...

A mi també m'ha agradat veure les fotos però... i la explicació de cada un dels passos?
Si no, no sabrem fer-la mai!!!

Salut

Pere Planells ha dit...

Ja està l'explicació posada, ara animar-se i fer-les que és prou senzill i el resultat és boníssim.

Ester (Picarona i el seu hortet) ha dit...

Pregunta-li a la Margalida de la meva part que per quin peix puc substituïr el gató.
Aquí no n'he vist mai enlloc :(

Pere Planells ha dit...

Hola ester el gató es fa servir perqué és un peix que no té espines, té un cartílag central que ve a ser com un pinyol d'oliva, per tant no fa mal menjar. A vagades quan no té gató el substitueix per tonyina, ja sigui en llauna o fresca també va bé. Però crec que qualsevol peix que tengés bona molla, sense espines per no fer mal menjar dins la coca, quedaria bo igual.