dimecres, 24 de setembre del 2008

Com descarregar les fotos del bloc.

M'han demanat com es poden descarregar les fotos del bloc, per això haureu d'anar a Picassa, fent doble clic a l'album que vegeu del bloc fins que s'obri una finestra nova. S'obrirà la pàgina de picassa amb les fotos, dalt de les imatges hi ha una pestanya que diu descarrega amb una fletxa cap avall, pitjau allí i feis clic a descarrega la imatge, així les podeu desar a l'ordinador, haureu d'anar d'una en una, però així les tendreu.
L'altra opció és descarregar l'album sencer, si pitjau a l'enllaç que diu visualitza l'album vos obrirà totes les fotos seguides, a la mateixa pestanya d'abans de descarrega pitjau i vos dirà descarrega a picasa.
Per això l'únic inconvenient és que heu de tenir instal·lat el programa de picassa al vostre ordinador que el podeu descarregar fent clic a l'icona albums web de picassa, trobareu baix de tot un enllaç que diu descarrega picassa, i anau fent les indicacions.
Sort.

3 comentaris:

Nuria ha dit...

S'han descarregat sense cap problema!!Ja les tenc totes, ara a cercar un ratet per penjar-les al bloc, gràcies!!Són molt polides.

Pere Planells ha dit...

Que pensau penjar-les algún dia?, estic esperant per posar l'enllaç i que no hem renyeu després. :)

Gràcies a tu!!

Nuria ha dit...

Jeje!! que impacient que ets!! Ja m'hauria agradat penjar-ho es mateix dia però ... no es pot fer tot!! Aviat, aviat!!